RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Bun Meat Bun #3 – Söndagen 25/11 i Stockholm!


Nu kör vi igen! Söndagen den 25/11 är det dags för Bun Meat Bun igen. Denna gång serverar vi burgaren som var en starkt bidragande orsak till att den här bloggen startade – Green Chile Cheeseburger!

*** OBS!! FULLBOKAT!! ***

Vi har importerat två lådor green chile från Santa Fe, New Mexico. Denna chile tänkte vi lägga mellan två nybakade bröd, ovanpå en 150g stor köttpuck gjord på en grovmalen, aldrig fryst färsblandning av 50% högrev och 50% bringa. Ovanpå den heta chilen placeras en skiva swiss cheese (emmentalersmältost) som får smälta över den gröna härligheten. Inspirationen hämtas från haket Bobcat Bite som ligger i New Mexico.

Ta chansen att äta en för Sverige unik burgare som förhoppningsvis får era tår att krulla sig och framkallar såna där rysningar man (jag?) brukar få när frisören kör med rakapparaten bakom öronen.

Eventet kommer att hållas söndagen den 25/11 på Södermalm i Stockholm. 100 burgare serveras under två sittningar (50 på varje), kl 18.00 och 20.00. På sidan av burgaren serveras guacamole och nachoschips. Burgaren betalas i förväg och kostar 100kr, dricka köper ni separat på restaurangen som har fullständiga rättigheter.

Är ni intresserade? Skicka ett mail till anmalan@bunmeatbun.se med antalet burgare ni vill boka samt vilken sittning så får ni efter ett par dagar ett mail tillbaka med betalningsinformation! Det är först till kvarn som gäller!


5 kommentarer till “Bun Meat Bun #3 – Söndagen 25/11 i Stockholm!”

Lämna en kommentar

 

exercise balls