RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Bun Meat Bun 4 på Flippin’ Burgers

bun_meat_bun_4
I Söndags höll Mattias och jag det fjärde Bun Meat Bun-eventet. Vi tycker att det gick strålande och alla som var där verkade ha gått därifrån nöjda. Nedan följer en liten rapport från det hela.

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till Jon Widegren för att vi fick hålla till på Flippin’ Burgers under detta event. Det är svårt att misslyckas när man får hålla till på en sån institution i hamburgersverige som FB är. Flera gånger har jag slagits av hur trevlig lokalen är. När man har gått genom regn, blåst och kyla från Fridhemsplan för att komma ner till den dunkla, varma lokalen och den så lustfyllda doften slår emot en när man tar ett steg innanför dörren. Smaklökar vaknar till liv och magen rycker till, kroppen vet vad som komma skall.

Hamburgaren vi serverade den här gången var en Jack Daniel’s-hamburgare med en liten skål coleslaw på sidan av. Köttet bestod av 100% Amerikansk högrev från Gourmet Foods. Brödet var potatisfrallor som återigen bakades av Pelle Lundgren, vi tycker bröden är fantastiska! Det bjöds även på amerikanskt godis och snacks, stort tack till USAGodis.se som ställde upp och sponsrade!

Vi tyckte kvällen avlöpte smidigt och bra. Det är alltid lite vanskligt med temperaturer och stekgrader innan man får full koll på hur vreden på stekbordet ska stå.

rostad_vitlok_1
Nu kanske ni undrar varför det är en bild på rostad vitlök här ovan. Förklaringen är helt enkelt att det var den enda bild jag lyckades ta från förberedelserna och själva eventet. När allt väl sätter fart är man på tok för koncentrerad på att göra burgare för att hinna med att fotografera.

Snacksen bestod bland annat av cheddarpopcorn, cheetos (twisted puffs, Flamin’ Hot samt Cheddar Jalapeño) och Funyuns Flamin’ Hot. Godiset var Babyruth Miniatures XMAS (ett snickersliknande godis) och Frosty Nerds.

Det är så sjukt kul med dessa events och tillfredsställelsen i att veta att man serverat riktigt bra burgare, och att folk blivit nöjda, är enorm. Det är mycket förberedelser och arbete men det är lätt värt det efteråt. Vi hoppas kunna köra många events till och att folk vill fortsätta dyka upp!

Om ni har tips, förslag eller kritik, tveka inte att kommentera här nedan eller maila till oss på info@bunmeatbun.se! Ju mer feedback vi får desto bättre kan vi göra eventen.


15 kommentarer till “Bun Meat Bun 4 på Flippin’ Burgers”

Lämna en kommentar

 

exercise balls