RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Bun Meat Bun på Steakhouse 2012-07-26


Nyss hemkommen efter två dagars intensivt arbete med att förbereda, och genomföra, det första (men förhoppningsvis inte sista) Bun Meat Bun-eventet försöker jag smälta alla intryck och allt man lärt sig. Eventet kan nog räknas som lyckat! Stort tack till er alla som ville komma och gjorde att det kunde genomföras!

Inga större fadäser skedde under förberedelserna eller under eventet. Mycket slit och svett resulterade i vad vi hoppas blev 100 uppskattade burgare som kändes värda pengarna. Någon koll på eventuella väntetider på burgarna hade vi inte och vi hoppas att ingen fick vänta oacceptabelt länge. Vi vill också rikta ett gigantiskt jättetack med inbyggd storkram till Sara, Janne och Linda som hjälpte till med mottagande, servering, bortplockning och diskning. Utan er hade det inte gått att genomföra det hela. Och vi var inte ens smarta nog att inse att vi hade behövt vara fler, ni bara ställde upp. Tusen tack!

Janne serverar burgare och Bonasitis läskedrycker.

Vi vill också rikta ett alldeles speciellt tack till Bonasitis AB som klev in och bidrog med Fentimans fina läskutbud till kraftigt rabatterade priser så att de kunde avnjutas till burgarna utan någon extrakostnad!

Ytterligare ett tack behöver gå ut till John och Marcus som står för bilderna i det här inlägget, själva hade vi inte tid alls till att fota.

Vi fick många kommentarer och så gott som alla var positiva. Otroligt kul! Det gjorde allt arbete värt det. Nu börjar det här mest låta som ett tacktal, men det blir så när något man väldigt gärna vill genomföra blir lyckat och uppskattat. Vi hoppas på att kunna genomföra fler events.

Köttpuckarna (2 x 100g) som serverades bestod till största delen av amerikansk högrev från US Beef utblandat med ca 10% bringa från samma leverantör. Bröden var hembakade potatisfrallor enligt receptet här på bloggen (det var ju en annorlunda upplevelse att baka 100 bröd i hemmet – det påminde mest om antiquing av en hel lägenhet). Mellan kött och bröd fanns stekt gul lök samt amerikansk gul, fulsmältost (ej individuellt inplastade, woohoo!). På sidan av serverades lite sallad, tomat och fake shack-dressing. I alla fall tills sallad och dressing tog slut. Vi beräknade nästan allting bra, förutom just de två komponenterna. Och antalet människor som behövdes för att genomföra det hela.

Glöm inte att gilla Bun Meat Bun på Facebook om ni vill få nys om och när nästa event sker (det kommer självklart även att nämnas här på bloggen också).

Nu ska jag fundera lite på hur man får bort den här ofantliga doften av stekos och flott innan jag slocknar som en klubbad säl. Tack igen alla och hoppas allt var till er belåtenhet!


14 kommentarer till “Bun Meat Bun på Steakhouse 2012-07-26”

Lämna en kommentar

 

exercise balls