RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Det rör på sig i hamburgersverige..

Egentligen hade jag tänkt vänta med det här guldkornet till ett inlägg med blandade nyheter, men jag blev så till mig att jag måste länka genast. Jon Widegren, en före detta konsult och burgerhead har bestämt sig för att öppna ett hamburgerhak i Stockholm med bland annat, just det, dagsfräsk malen färs och nybakade bröd. Jag hoppas innerligt att planerna följs upp och att det går bra – för vi behöver det. Jon har även figurerat bland kommentarerna här i bloggen och av det jag har läst har han helt rätt inställning till burgare. Men innan han kan öppna haket har han haft turen (och säkerligen skickligheten) att lyckas bli sponsrad till en resa i USA för att testa ungefär 75 olika burgare runt om på kontinenten. Givetvis bloggar han om äventyret på bloggen ”Flippin’ Burgers”.

Lycka till Jon och hoppas allt går vägen!


7 kommentarer till “Det rör på sig i hamburgersverige..”

Lämna en kommentar

 

exercise balls