RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Förändring på bloggen


Innerst inne har jag vetat att den här dagen skulle komma. Vad jag väntade på vet jag inte riktigt. Förmodligen var det för att se vilken respons bloggen skulle få – och jag måste säga att hamburgerintresset i Sverige verkar vara på topp!

Med tanke på den mängd hamburgare jag sätter i mig är det ju snudd på ett samhällsansvar att varna för de dåliga och prisa de bra. Nu kanske du har listat ut vad det gäller; Från och med nu kommer du här på bloggen även att hitta tester av hamburgare man köper (nu menar jag restauranger och gatukök – inte formpressade nästan-köttfärs-biffar som man hittar i frysdisken). Om du känner att du också vill tycka till bör du fortsätta läsa!

Av naturliga skäl kommer jag mest att skriva om hamburgare i Stockholm med omnejd. Om du känner att du vill hjälpa till och har en någorlunda bra kamera och förmåga att skriva är du mer än välkommen att skicka in dina egna tyckerier. Det jag vill ha är följande:
En bild på köpestället utifrån samt två bilder till varav minst en ska vara på hamburgaren.
Namn och adress till köpestället (även eventuell URL).
Pris på burgaren.
En målande berättelse om din kulinariska upplevelse.

Jag förbehåller mig rätten att själv recensera hamburgare i Stockholmsområdet så det jag egentligen är ute efter är burgare från resten av landet. Såvida inte din recension är jättebra 😉

Ingen betygskala kommer att tillämpas utan det är helt subjektiva bedömningar som gäller. Skicka din recension till stefan@bleh.se.


Lämna en kommentar

 

exercise balls