RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Hamburgare.org goes to Sälen


För er som undrade och en liten förklaring till en kommande tystnad på bloggen: Ja, jag ställde upp i Gnarly Heads hamburgertävling. Och ja, jag kom till final. Därför kommer jag nu under helgen åka upp till Sälens högfjällshotell och tävla mot två andra finalister om vem som har gjort den mest ”gnarliga” burgaren. Givetvis vill jag inte avslöja vad min hamburgare består av än – däremot vore det skoj om de två andra finalisterna för konsumentburgaren kunde ge sig till känna här på bloggen (om de nu läser här). Läs mer om tävlingen och hur du följer den efter hoppet!

Avfärden kommer att ske på Fredag morgon med krogburgarfinalen på kvällen. Konsumentburgarfinalen kommer att ske på Lördag kväll. Hela eventet sker under Bandit Ski & Rock som pågår samma helg på högfjällshotellet. Planen är att twittra så mycket det bara går under helgen så om du inte följer hamburgareorg på twitter är det hög tid att börja nu! Detta kommer givetvis resultera i en viss tystnad här på bloggen fram till Söndag, så förvänta er inga nya recept tills dess.

Det ska bli fantastiskt roligt och olidligt spännande. Mycket står på spel, om jag inte vinner får jag väl börja blogga om köttbullar eller indiska yoghurtsorter. Nä, så illa är det väl inte. Om inte annat så kommer någon annan ha gjort en burgare som är rysligt god – vilket alltid är bra för oss burgarälskare!


9 kommentarer till “Hamburgare.org goes to Sälen”

Lämna en kommentar

 

exercise balls