RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Julmat, Angry Whopper, McLeif och välgörenhet!


Den här omgången med blandade burgarnyheter skiljer sig ganska vitt och brett. Från lite personligt till masstilverkade kampanjburgare och vidare till chansen att ge ett bidrag till Stockholms blivande Hamburgerhak med stort H – Jon Widegrens Flippin’ Burgers.

Om vi börjar med det personliga; Min mamma rensade på vinden i mitt barndomshem och hittade några gamla skolböcker från när jag gick i andra klass. En del av innehållet handlade om vad jag ville ha till middag på julafton. Som ni ser var det hamburgare som gällde redan då (och fondue tydligen). Det fanns även en sida där jag skrev vad min favoritmat var och ja, ni gissade rätt, det var hamburgare. Det fascinerande är att jag sedan dess aldrig heller har tröttnat på rätten i sig, även om jag ibland tröttnar på vissa specifika burgare.

Det pågår just nu flera kampanjer hos våra stora kedjor. Bland annat är Angry Whopper tillbaka hos BK – enligt min mening den bästa whoppervarianten de gjort. McDonalds fortsätter att rada upp sina svenska klassiker och den här veckan är det McLeif som står på menyn.

Sist men absolut inte minst – Jon Widegren med bloggen Flippin’ Burgers har startat en insamling till sitt blivande hamburgerhak. Skänker du 150kr bidrar du dels till starten men du får även ett presentkort på två burgare när stället väl öppnar. Insamlingen sköts via fundedbyme. Pengar som definitivt går till ett GOTT ändamål!


Lämna en kommentar

 

exercise balls