RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Kentucky Steakhouse Classic

kentucky_steakhouse_classic_1
Först ut av McDonald’s nya kampanjburgare är Kentucky Steakhouse Classic. 150g nötkött, bröd toppat med sesamfrön och chiliflagor, tomatsås med smak av grillat, rödlök, cheddarost, sallad och bacon. Hit eller shit? Jag tycker den var sådär. Hemtrevlig. Lite girl next door.

Det var inte något som direkt stod ut. Chiliflagorna högg till lite på tungan ibland. Baconet smakade så där märkligt som McDonald’s bacon oftast gör. Tomatsåsen lekte lite rökig ketchup och tillsammans med osten blev det ordentligt kletigt. Rödlöken höll sig lite i bakgrunden och sist men inte minst såg det ut som någon kastat ner en isbergssalladgranat under locket på burgaren och stängt kartongen.

kentucky_steakhouse_classic_2
Allt som allt en helt okej burgare, men jag har fortfarande problem med formatet på dessa 150g-burgare. De blir för platta och stora (i diameter alltså) och därmed sladdriga vilket resulterar i att innehållet ramlar ur om man inte spretar med fingrarna som en pianovirtuos på tjack. Jag kommer nog inte äta den igen men ångrar inte att jag provade. Så det så.


13 kommentarer till “Kentucky Steakhouse Classic”

Lämna en kommentar

 

exercise balls