Warning: Undefined array key "rcommentid" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Warning: Undefined array key "rchash" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349
Prime burger, jobbchans, heta kampanjer och semesterdags - Hamburgare

RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Prime burger, jobbchans, heta kampanjer och semesterdags


Har ni missat filmsnutten ovan är det dags att ni kikar på den nu. En underbar film om ett ställe i New York som heter Primeburger. Det blir definitivt ett ställe att sätta upp på ”att besöka”-listan!

Om du är sugen på att jobba med att flippa riktiga burgare så söker Flippin’ Burgers nu personal. Klicka dig in på Facebook här och läs vidare.

I kategorin snabbmatsburgare har de tre stora samtliga lanserat heta burgare; Max med sin Grand de Luxe Spicy Cheddar, McDonald’s har sin Big Hot Jalapeño och BK kampanjar med sin Hot Texas Whopper. Av de tre är det bara McDonald’s kampanjburgare jag inte smakat.

Max Spicy Cheddar har som vanligt ett kvalmigt, mer kokt än stekt kött och tillsammans med en mängd pålägg toppat med schmältost blir det mest bara en stor sörja av smaker som jag helst är utan. Faktum är att jag inte förmådde mig att äta upp hela burgaren, vilket händer EXTREMT sällan.

BK’s Hot Texas Whopper är ”bara” en whopper med BBQ-sås och jalapeños. Ganska ”meh” men ändå en ok snabbmatsburgare för de pengar man betalar.

För övrigt drar jag på semester i två veckor nu. Aruba är målet och jag är ganska säker på att det finns en och annan burgare att äta där eftersom det är 70% amerikanska turister som besöker ön. Heppåer!


7 kommentarer till “Prime burger, jobbchans, heta kampanjer och semesterdags”

Lämna en kommentar


Warning: Undefined array key "rerror" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291
 

exercise balls