RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Bun Meat Bun – Hamburgerevent 26 Juli 2012


Har ni också märkt att Flippin’ Burgers har stängt för sommaren? Känner ni ett behov att få i er bra burgare även under högsommaren? Då är räddningen här! Torsdagen den 26 Juli kommer ett hamburgerevent kallat Bun Meat Bun gå av stapeln. Kittlas din hamburgertarm? Vill du veta hur du får ta del av denna händelse? Läs vidare!

OBS!! Detta event är fullbokat! Inga fler anmälningar tas emot!

Först och främst; eventet kommer med största sannolikhet att ske i närheten av Huddinge Centrum i Stockholm. Närmare information får de som anmäler sig.

Bakom eventet står jag Stefan, som driver den här bloggen, och Mattias, vinnaren av årets Ultimate Gnarly Burger-tävling. Planen är att vi under kvällen den 26 Juli kommer att hyra en restaurang där vi ska tillaga och sälja 100 st burgare till självkostnadspris. För att inte sitta med skägget i brevlådan kommer vi att behöva förhandsbetalning och föranmälan av alla som vill komma. Vi hoppas på att 100 personer är sugna nog på hamburgare – blir det för få deltagare kommer pengarna att betalas tillbaka och eventet ställs in. Vi gör detta för att vi tycker det är kul, och vill att folka ska få äta bra burgare. Vi har inget intresse av att gå med vinst, men inte heller något intresse av att gå med förlust.

Burgaren som kommer att serveras är tänkt att nästan se ut som den på bilden ovan. Skillnaden är att det blir en dubbelburgare. Så här första gången (går det bra lär det bli fler events) håller vi det så enkelt det bara går.

Färska potatisfrallor, färskmalda dubbla köttpuckar med stekt lök och ost. På sidan av kommer det att finnas lite sallad och tomat för de som prompt vill ha det på sin burgare. Även majonnäs, senap och ketchup kommer att finnas – men kom igen, det behövs väl inte?

Hela det här kalaset är tänkt att gå lös på 80kr per burgare inkl en läsk.

Jaja, nog med skitsnack – hur gör jag för att få vara med?!
Vi kommer som sagt att sälja 100 burgare. Det är okej för en person att köpa flera burgare / platser om ni nu vill ha flera. Det är först till kvarn som gäller. För att anmäla er, skicka ett mail till anmalan@bunmeatbun.se med ert namn och hur många burgare ni vill köpa så får ni ett mail tillbaka med all information ni behöver för att genomföra anmälan.

Vi tänkte börja servera kl 18 men vill helst inte ha en jättekö, så det vore bra om deltagare kan sprida ut sig lite under kvällen – skriv gärna därför i mailet ovan vilken tid ni planerar att komma; 18.00, 19.00 eller 20.00.

Väl mött! Nu kör vi och hoppas att intresset finns och att inte alla är på semester!


21 kommentarer till “Bun Meat Bun – Hamburgerevent 26 Juli 2012”

Lämna en kommentar

 

exercise balls