RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Hamburgerhaksnyheter

Med världens finaste rubrik tänkte jag uppdatera läget lite vad det gäller hamburgerhak runt om i vårt avlånga land. Det blir en snabb genomgång.

Göteborg får snart sitt andra (väl) ambitiösa hamburgerhak utöver Burgersson; Butcher’s Market öppnar den 25 September på Storgatan. Klassiska burgare utan allt för mycket lull-lull med färskt kött och bröd efter eget recept står på menyn, samt milkshakes, öl och vanliga tillbehör så klart.

I Malmö händer det .. inte så mycket. Har ni några tips eller nyheter? Tveka inte att maila in dem till stefan@bleh.se.

***UPPDATERING: I Malmö finns ju så klart Casual Street Food som serverar finburgare. Tack till Kristoffer för påminnelsen!

Här i Stockholm då? Jovars, här händer det grejer. Inget som får mig att tappa andan (förutom en sak).

Om en dryg vecka öppnar en ny snabbmatskedja i Haninge och köpcentret Port 73. Det är norrländska Big Boy som slår upp sina första portar i Stockholm. Har vi fått en Max-liknande restaurang till? Gäsp. Jag ska dit och äta ändå. Och berätta hur det var.

Petter öppnar street food-krog tillsammans med folket som kör Judith & Bertil. De ska ha en håll-käften-burgare, vad det nu innebär. Kändistäta Lily’s Burger letar lokal på söder medans de frontar Joel Kinnaman.

Det är ju jättegulligt att alla dessa kändisar vill öppna hamburgerhak, och de höjer säkert ribban lite för hamburgaren som sådan, men har de verkligen passionen och kunnandet om burgarna för att nå ända fram? Jag tvivlar. Men vem vet, det kanske går att sälja burgare med artister och skådespelare. Vi tänkte i alla fall prova att sälja burgare genom att göra så bra burgare vi bara kan. Om inte det räcker får vi väl fråga någon kändis om hen kan vara maskot åt Bun Meat Bun. Tips?

.. och det här leder oss osökt in på nästa icke-nyhet som är den som får mig personligen att tappa andan. Bun Meat Bun. Vi kan inte säga så mycket mer än att vi hoppas på att ha lite nyheter snart. Väldigt snart.


16 kommentarer till “Hamburgerhaksnyheter”

Lämna en kommentar

 

exercise balls