RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Heinz Hamburger Dill Chips

heinz_burger_1
Det ständiga sorgebarnet. Lika hatad av vissa som älskad av andra. Den inlagda gurkan. Många diskussioner har förts om dess vara eller icke vara på t.ex. McDonald’s Cheeseburgare. Något jag märkt är att de gurkor man med lätthet kan köpa i USA inte går att få tag på här hemma. Dillinlagda hamburgergurkor.

Smörgåsgurkorna är för söta, ättiksgurkorna är för syrliga och saltgurkorna är för salta. Det finns polska dill- och vitlöksgurkor men de blir ändå inte riktigt samma sak. De som finns ”där borta” kan man med lätthet sitta och äta rakt upp och ner bara för att de är goda. På hamburgare passar de ännu bättre. En skön mix av sälta och syrlighet tillsammans med en ordentlig smak av dillfrön. Därför beställde jag hem 4 burkar Heinz Hamburger Dill Chips. Och goda var de! Burgaren på bilden ovan består av ett egenbakat bröd, kött på 50% högrev och 50% short rib, dubbel smältost, stekt lök samt 3 skivor Heinz dillgurka.

heinz_hamburger_dill_pickle_1

Tanken med beställningen är att ha en slags referensgurka då jag skulle vilja ta fram ett recept på egeninlagda gurkor som smakar snarlikt. Let the reverse engineering begin!


13 kommentarer till “Heinz Hamburger Dill Chips”

Lämna en kommentar

 

exercise balls