Warning: Undefined array key "rcommentid" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Warning: Undefined array key "rchash" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349
Max Originaldressing i butik, stekheta Stockholmsburgare, svensk ”burgar”-film och Five Guys till London! - Hamburgare

RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Max Originaldressing i butik, stekheta Stockholmsburgare, svensk ”burgar”-film och Five Guys till London!


Äh vafan, nu kör vi lite blandade nyheter igen. Det händer ju så mycket hela tiden!

Det finns många där ute som gillar Max, och ni blir säkert glada av att veta att bl.a. deras originaldressing snart kommer att finnas i butik! Jag har i ärlighetens namn inte smakat dem separat så jag vet inte om de faktiskt är bra. Bra för er som gillar att göra Max-burgare hemma i alla fall!

Nya hamburgerhak ploppar upp i Stockholm med omnejd likt finnar på ett par anabolastinna skinkor. Det kanske är dags för en liten genomgång för de av er som missat några? Jag har i princip inte provat ett enda, men ni får gärna rapportera i kommentarerna allt eftersom ni provar! Okej, here we go:

Lily’s Burger, Hornsbergs Strand 47, lunch- och middagsburgare med 50-tals dinerkänsla. Gjorda på färskmald färs och potatisfrallor.

Svenska Hamburgerköket, Tellusborgsvägen 78 i Midsommarkransen, egenmalt kött och bröd från bagerilandslagets Mattias Wallmark samt ett enormt ölutbud.

Prime Burger, Birger Jarls gatan 101, genuina burgare med egenmalt kött och eget bröd mitt i stan.

BonBon Deli, Rådmansgatan 23, restaurang BonBon har ynglat av sig och har nu en Deli som enligt rykten serverar bra burgare.

Judit & Bertil, Bergsundsstrand 38, hippa Judit & Bertil har på onsdagar en snabbmatstillställning som kallas ”Shake Käk” där det bland annat serveras burgare som får Petter att gråta.

Babas Burgers and Bites, Bjursätragatan 106 i Rågsved, förortshak med förkärlek till burgare som tydligen är riktigt bra.

By Brazboys, Vendevägen 94 i Stocksund, otippad streetfood-verksamhet som serverar finburgare. Vem blir först att rapportera?

Om ni redan kikat på trailern högst upp vet ni att det handlar om någon slags splatterkomedi med ett burgarhak (eller något) i centrum. Svenskproducerat och möjligtvis fjantigt roligt!

Och sist men inte minst, de lyckliga satarna som befinner sig i London i sommar kommer att kunna avnjuta, förutom en massa smarriga lokala haks burgare, BÅDE Shake Shack OCH Five Guys. Lucky sods!

Th..th..that’s all folks!


11 kommentarer till “Max Originaldressing i butik, stekheta Stockholmsburgare, svensk ”burgar”-film och Five Guys till London!”

Lämna en kommentar


Warning: Undefined array key "rerror" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291
 

exercise balls