RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Vårtävling: Hamburgerpress!

hamburgerpress_1
Nu är det dags för en tävling här på bloggen igen. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag vurmar för att smasha skiten ur mina köttskapelser. Ett grillgaller skapar ju dock problem med den tekniken. Här kommer den, i mitt tycke, enda anledningen till att använda en hamburgerpress: grillning. Så inför sommaren hamburgergrillningar tävlar jag därför ut en dexuxepress från Hamburgerpress.se!

hamburgerpress_2
Jag har provat lite olika storlekar med pressen och den optimala verkar vara 150g, även om det går fint att göra både större och mindre köttbitar. Puckarna blir ordentligt ihoptryckta och håller fint på grillen, samtidigt som de ofta får en sån där charmig, ojämn kant.

Ska du dessutom göra många burgare är det ett smidigt sätt, särskilt om man lägger hamburgerpapper emellan.

hamburgerpress_4
Vad går då tävlingen ut på? Jo den är tämligen enkel. Allt du behöver göra är att svara på två frågor. Den ena kan vara rätt eller fel. Den andra är helt upp till mig, som enväldig juryhärskare, att avgöra vem som vinner på. Tävla genom att skicka ditt svar på frågorna i ett mail tillsammans med ditt namn och adress till stefan@bleh.se. Skriv gärna ”tävling” i ämnesraden på mailet.

hamburgerpress_3

Fråga 1:
Varför ska man, enligt hamburgerpress.se, välja en deluxepress? (Hint: Svaret finns på deras hemsida..)

Fråga 2:
När du grillar hamburgare, vad grillar du helst och äter på sidan av till din burgare? Vi pratar alltså inte pålägg. Och vi pratar enbart saker man grillar. Berätta och skicka gärna med receptet! Det jag tycker låter mest awesomely amazing vinner (om du svarat rätt på fråga 1 vill säga)!

Tävlingen håller på fram till och med Fredagen den 25:e April.

hamburgerpress_5

För er som inte vinner erbjuder även hamburgerpress.se 50kr i rabatt på just deluxepressen. Rabatten gäller fram till 1:a Maj och du erhåller den genom att skriva in ”deluxerabatt” som rabattkod vid beställning. Schysst va?


6 kommentarer till “Vårtävling: Hamburgerpress!”

Lämna en kommentar

 

exercise balls