RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Yummy Potato Rolls snart hos Extreme Food i Stockholm

yummy_ef_splash
Uppdatering: Av bageritekniska skäl kommer inte bröden att finnas hos EF på Fredag, det blir leverans i nästa vecka istället. Om du vill vara säker, kontakta Extreme Food och kolla innan så de har bröd hemma.

Glädjande nyheter för alla er som vill kunna köpa bra burgarbröd till helgens kulinariska äventyr! På fredag börjar Extreme Food, med butik på Södermalm i Stockholm, sälja Yummy Potato Rolls. De får första leveransen på fredag och kommer således att ha färska bröd till försäljning inför helgen.

Förra helgen gjorde jag och Mattias en liten ”försäljningsräd” (plus att vi fick en utmärkt anledning att få äta varsin god burgare) då vi åkte dit och lagade ett par Green Chile Cheeseburgers till Daniel och Kristin som kör Extreme Food i Stockholm. Vi försökte visa vad bröden går för. Och Green Chilen. De tyckte burgarna blev grymma och bestämde sig därför att börja ta in Yummy-bröden.

Om du inte har insett det innebär det goda nyheter för dig som inte hinner baka bra burgarbröd inför fredag. Ni hittar Extreme Foods butik på Östgötagatan 66, på krypavstånd från Skanstulls T-Bana. När ni ändå är där kan ni alltid passa på att köpa lite molidos, barbecue-sås eller varför inte lite heta chips? Glöm inte att tjata lite på dem att börja köpa in Santa Fe Olé Green Chile också! 😉

Disclaimer: Jag har ingen som helst provision på Yummy-bröden, däremot går jag igång stenhårt på tanken att det går att köpa bra hamburgerbröd lite överallt. Och en liten, bra butik som Extreme Food förtjänar att omnämnas så fler får upp ögonen för dem.


11 kommentarer till “Yummy Potato Rolls snart hos Extreme Food i Stockholm”

Lämna en kommentar

 

exercise balls