RSSFölj hamburgareorg on Twitter

En okej snabbmatsburgare på Levinsky’s


I Kista galleria finns förutom de tämligen högt aktade Texas Longhorn Burgers & Deli (f.d. Texas Burger Co.) även ett snabbmatshak vid namn Levinsky’s. De är inte ett renodlat hamburgerhak utan serverar även tex mex, pan-pizzor, pasta och fika. Nu var det tyvärr ett tag sedan jag åt denna burgare men jag vill dra mig till minnes att den hette Lumberjack (inte har de någon meny på nätet heller) – laddad med bland annat ost, bbq-sås, bacon och saltgurka.

Portionen man får in är rejält tilltagen, särskilt mängden pommes som ligger på sidan av. Personligen föredrar jag dock kvalitet framför kvantitet och drar gärna ner på pommes frites-mängden till förmån för en bättre burgare. Hamburgaren i sig är okej, i ungefär samma klass som Sibylla, kanske snäppet bättre. Problemet är bara att priset är i klass med Texas Burger, d.v.s. närmare hundralappen, och där ligger Levinsky’s tyvärr i lä. Köttet har inte samma goda, rökiga, grillade smak och påminner mer om frysta Solna Korv-puckar än TLBD’s tjockare, smakrika kött. Brödet är ett vanligt standardbröd och påläggen är, tja, standard de också. En positiv sak var att brödet var ordentligt grillat. I slutändan tycker jag Levinsky’s har en överprissatt snabbmatsburgare som inte lever upp till det konkurrenterna som finns i närheten kan erbjuda – goda TLBD-burgare eller billiga McDonalds / BK-burgare.

Det här blev en ganska kort recension men jag kommer verkligen inte på fler saker att skriva. De gör ingenting som inte någon annan gör, tyvärr.


8 kommentarer till “En okej snabbmatsburgare på Levinsky’s”

Lämna en kommentar

 

exercise balls