RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Bacon & blue cheese-hamburgare

Bacon & blue cheese-burgare
Den här hamburgaren gjorde jag efter att ha läst om hur bra bacon och blue cheese smakar ihop. Jag är inget jättefan av mögelost även om jag tycker att en gorgonzolasås kan vara god. För att bryta av sältan i bacon och ost slängde jag på en skiva ananas som stekts hastigt på båda sidor i en grillpanna. Resultatet blev en okej hamburgare, men den är långt ifrån perfekt enligt min mening och jag kommer nog inte göra den någon mer gång. Om du älskar blue cheese finns däremot risken att du kommer falla pladask för den här smakfulla krabaten.

Det här behöver du till en hamburgare:
150g standardfärs formad till en hamburgare
1 hamburgerbröd
1 ananasring
Några matskedar blue cheese-dressing
Bacon
Sallad

Krydda och stek hamburgaren. Grilla brödet (både över- och underdel). Stek bacon knaprigt. Stek ananasringen hastigt på hög värme. Lägg ett salladsblad på undre delen, därefter köttet. Placera baconbitarna ovanpå kötet. Skeda över blue cheese-dressingen och toppa med ananasringen. Ät!


Lämna en kommentar

 

exercise balls