Warning: Undefined array key "rcommentid" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Warning: Undefined array key "rchash" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349
Big Double Beef, tävlingsvinnare och stekteknik - Hamburgare

RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Big Double Beef, tävlingsvinnare och stekteknik

Här kommer en liten och snabb uppdatering med blandade nyheter.

Big Double Beef gör comeback på McDonalds. Ett kärt återseende och jag står fast vid den tidigare recensionen; Big Double Beef är en bra snabbmatsburgare – har du inte provat den än, gör’t! Den finns kvar hos donken fram till 22:a Oktober.

Det kom in ett antal fina burgarminnen men det som stod ut mest och ger riktigt mycket cred i min bok är Saras, vilket innebär att hon får en flång ny mixer från WhiteAway.se. Så här skriver hon:
”Efter en skolavslutning i typ tvåan eller så, firade vi med att äta på Mc Donalds. Klämde i mig två st cheesburgare, det resulterade i kaskadkräkningar i 6 timmar efteråt.
Åt inte hamburgare på flera år efteråt. I tonåren valde jag att bli vegetarian. Men när tonårsrevolten väl dragit över och jag bestämde mig för att börja äta en allsidig kost igen, var det just en cheeseburgare som fick mig att ta första biten kött i munnen på 5 år.”

Man kan ju så klart diskutera om en cheeseburgare från donken var det bästa valet, särskilt efter den tidigare incidenten, men med tanke på vad man har att välja på här i Sverige är det lika bra som något! Det hela påminner mig om första avsnittet av Burger Bites:

På A Hamburger Today finns en lång artikel i the burger lab om hur man bäst smashar en burgare. Lika djupgående som vanligt; varför man smashar, när och hur. Läs. Nu!


Lämna en kommentar


Warning: Undefined array key "rerror" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291
 

exercise balls