RSSFölj hamburgareorg on Twitter

God Jul och gott nytt år!


Eftersom alla andra verkar önska God Jul och Gott Nytt År med fina julbilder och annat skräp misstänker jag att ni kommer hit för att få ett litet avbrott i allt sånt. Därför önskar jag er alla en trevlig julafton och ett trevligt nyår med en bild på en burgare. Det är ju trots allt därför vi är här.

För egen del har året som gått varit ganska omtumlande. Många goda burgare, få recept och mycket som hänt privat har gjort att receptdelen stagnerat lite.
– Lite? Den är ju för fan helt död! hör jag er muttra ute i stugorna medans ni smuttar på baconsmakande glögg. Jag hoppas på att det ska komma igång så fort som möjligt under 2012.

Det är ju inte så att jag slutat göra burgare (som ovan bild bevisar), däremot blir det inga avancerade experiment gjorda i köket. Ovan skapelse består av Martins Potato Rolls (USA-import), färskmalen entrecôte, Kraft Deli Deluxe smältost (USA-import), sallad, tomat och hamburgerdressing á la Shake Shack. God på alla sätt och vis men inget nytt och inte avancerad, förutom brödet och osten som är lite svår att få tag på här hemma.

Som ni förhoppningsvis märkt har Jon Widegrens blogg och restaurangprojekt Flippin’ Burgers bytt adress eftersom Magasin Morberg ska läggas ner. Den nya adressen är www.flippinburgers.se och vad som är än mer glädjande är att han skrivit på kontrakt för lokalen med tillträde 31/1! Den bästa julklappen vi burger heads i Stockholm kunnat få måntro?

En ansenlig mängd hamburgerrelaterade länkar har passerat också, många har ni säkert sett men jag slänger ut dem ändå, kommentarer överflödiga:
Hamburgersmycken
Hamburgeromslagspapper
Hamburger-frontendutvecklar-nörderi

Om ni mot förmodan ska åka till Denver (wtf?) har ni här en lista över Denvers tio bästa burgare – kanske inte jätterelevant men kul att läsa om burgare runt om i världen!

Med det säger jag tack för idag och på återseende! Kanske kommer det ett litet inlägg i mellandagarna, annars får ni ha ett trevligt nyår! Och kom ihåg, det är ALDRIG fel att äta hamburgare på nyårsmiddagen!


26 kommentarer till “God Jul och gott nytt år!”

Lämna en kommentar

 

exercise balls