Warning: Undefined array key "rcommentid" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Warning: Undefined array key "rchash" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349
Nu rör vi om i grytan! Bun Meat Bun blir ett hamburgerhak. - Hamburgare

RSSFölj hamburgareorg on Twitter

Nu rör vi om i grytan! Bun Meat Bun blir ett hamburgerhak.

bunmeatbun
Ja. Ni läste rätt. Mattias och jag lägger ner de omtyckta Bun Meat Bun-eventen för att istället lägga tid och energi på något mer beständigt, omvälvande och framförallt omfattande. Vi öppnar ett hamburgerhak. Can we hear an amen?


Där Jon klev in och raderade allt existensberättigande för undermåliga, överprissatta krogburgare vill vi kliva in och radera existensberättigandet för undermåliga snabbmatsburgare. Ni vet att jag tjatat om att någon borde försöka klämma sig in i prisnivån mellan Jon och McDonald’s. Well. Eftersom ingen annan gör det får vi ta tag i saken själva.

Planen är att någon gång under sommaren, eller strax efter, öppna upp ett litet hak någonstans i Stockholm. Helst av allt vill vi bosätta oss på södermalm, går inte det är vi öppna för var som helst innanför tullarna (förutom Kungsholms strand ;)). Vi tar sikte på en kraftig snabbmatsinriktning men av en kvalitet som inte skådats i snabbmatssverige tidigare vad det gäller burgare.

Potatisfrallor. Färskmald, grov köttfärs. Amerikansk fulsmältost. Pommes frites. Shakes. Ni vet att vi vet hur man gör. Vi vet att ni vill ha. Eftersom det är poppis att slänga sig med skryt och mål: Vi vill bli det hak som skulle födas om In n’ Out och Shake Shack fick utlopp för sina köttsliga lustar och låg med varandra. Det bästa av de tu. Det är i alla fall målet. Vi hoppas att vi når ända fram.

Än så länge står vi vid ritbordet – diskuterar, fantiserar och smider planer; vi siktar på en kort meny för att kunna koncentrera oss på det vi är bra på. Vi har inga planer på serveringstillstånd i dagsläget, vilket innebär att vi kan hålla oss till burgare och inget annat. Lokalen hoppas vi på ska vara rätt liten. Ingen bordsservering. Snabbmatsburgare som de ska, och bör, vara – goda.

Ni kommer att kunna följa utvecklingen här på bloggen. Vi gör en mini-Jon och tar en fådagarsresa till New York i vår för att äta oss igenom Shake Shack, Five Guys, Steak n’ Shake, Smashburger och The Burger Garage.

Glada tillbud, idéer, kritik och förslag får ni mer än gärna skicka till mailadressen info@bunmeatbun.se

Bun Meat Bun – Burgers, motherfucker. Do you eat them?

Med detta önskar Mattias och jag er alla en trevlig helg!


58 kommentarer till “Nu rör vi om i grytan! Bun Meat Bun blir ett hamburgerhak.”

Lämna en kommentar


Warning: Undefined array key "rerror" in /data/a/9/a98faac0-34f7-4470-a5f8-1c85eae25c4b/hamburgare.org/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291
 

exercise balls